Pîrvulescu, despre transferul lui Roman şi „întăririle“ de la Pandurii

Preşedintele CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a declarat la Radio Infinit că se poartă discuţii cu Steaua pentru transferul lui Mihai Roman, însă deocamdată steliştii nu vor să dea suma cerută de clubul gorjean. Ar putea fi posibil un transfer şi în cazul lui Matulevicius, a mai spus Pîrvulescu. Preşedintele clubului a menţionat că noul antrenor, Edi Iordănescu, vrea să aducă la echipă unul sau doi fundaşi centrali.

Reporter: Cine pleacă, sunt jucători care au primit oferte de la alte echipe?

Eugen Pîrvulescu: Este un singur jucător. Suntem în discuţii pentru un eventual transfer. Este vorba de Mihai Roman, dar deocamdată nu s-a finalizat nimic. Probabil în zilele următoare, dacă echipa Steaua Bucureşti şi-l doreşte cu adevărat, atunci ne vom aşeza la masa tratativelor. Chiar dacă va fi un transfer, ţinem ca Mihai Roman să rămână la Târgu Jiu până în vară. Şi jucătorul are nevoie de jocuri şi noi avem nevoie de el.

Rep.: Cei de la Steaua au venit cu o oferă concretă?

E.P.: Am avansat o sumă pentru transfer, dar dânşii din start nu au acceptat-o şi îi aşteptăm la negocieri

Rep.: Care e preţul corect pentru Mihai Roman

E.P.: Important este să luăm cât mai mulţi bani, dar este o perioadă dificilă în fotbalul românesc. Ţinem la preţ.

Rep.: Ce preţ aţi avansat?

E.P.: O sumă care ar mulţumi clubul lor.

Rep.: Un milion, 900, 800 de mii de euro?

E.P.: Sunteţi pe aproape pe acolo.

Rep.: Oferte pentru alţi jucători?

E.P.: E posibil Matulevicius, dar nu avem nimic concret pentru Matulevicius, nu avem nimic concret, au fost simple discuţii. Jucătorul Matulevicius este în ultimele 6 luni de contract şi în momentul în are avem o ofertă bună pentru el şi pentru club probabil îl vom ceda. Deocamdată se află acasă, în Lituania, şi nu are nimic concret.

Rep.: Pe ce posturi v-a cerut antrenorul întăriri?

E.P.: Ne dăm seama cu toţii, studiind jocul echipei, că un post deficitar e cel de fundaş central, acolo sunt problemele cu accidentarea lui Paraskevas, care în continuare e indisponibil şi probabil nu vom conta pe el în primele etape. Apar şi cartonaşele şi cred că ne-ar trebui unul sau doi jucători pe zona aceasta.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: