Pîrvulescu: În afară de „vă dau afară” nu am auzit nimic de la Ioana

Preşedintele suspendat de la CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a vorbit într-o emisiune la Tele 3 despre atmosfera de la club, creată de directorul financiar Dorin Ioana. Pîrvulescu a susţinut că Ioana ameninţă toţi angajaţii că îi dă afară. Preşedintele a mai declarat că Pandurii are cei mai mulţi angajaţi din cluburile din România, adăugând că nu este neapărat ceva rău. Pîrvulescu este suspendat fiind acuzat de acţionari că a făcut blat la meciul cu U Cluj. Dacă acest blat va fi dovedit, Pandurii şi U Cluj retrogradează.

Reporter: S-a vorbit despre domnul Dorin Ioana, directorul financiar, şi implicarea în această decizie. Acţionarii spun că domnul Ioana ia decizii doar din punct de vedere financiar, nu sportiv.

Eugen Pîrvulescu: Gândiţi-vă că acest om (n.r- Dorin Ioana) permanent spune “vă dau afară”. În afară de vă dau afară, nu am auzit. Doamna de la Personal, doamna Cati, efectiv şi-a luat concediu. A venit de mai multe ori la mine plângând. Nu se poate, nu este o atmosferă bună. Şi mai mulţi oameni o să vă spună că în afară de vă dau afară….Eu am încercat, am servit şi masa împreună, am încercat să avem o relaţie.

Rep.: Câţi oameni au fost angajaţi în ultimul an?

E.P.: Nu ştiu exact numărul, dar permanent au venit oameni. Eu cred că am semnat angajarea a 5-6 persoane în ultimele 4 luni.

Rep.: Dar în ultimul an, un an şi jumătate?

E.P.: Faţă de câţi eram atunci când eram în Europa League cred că suntem mult mai mulţi.

Rep.: Dublu?

E.P.: Nu există, cred, club în România care să aibă atâţia angajaţi.

Rep.: Trierea acestor angajaţi cine o face?

E.P.: Eu personal nu. Au venit...Nu vreau să discut acest subiect.

Rep.: Este un aparat supraaglomerat?

E.P.: Nu e neapărat un lucru rău, se doreşte performanţă. S-au adus oameni care să ajute la licenţă. A fost angajat cineva pe Marketing, o decizie foarte bună, aveam nevoie, e o persoană pricepută. Avem şi lucruri foarte bune.

Rep.: Riscă Pandurii o sancţiune în acest scandal al blatului?

E.P.: Dacă Comisia de Integritate va demonstra că meciul a fost trucat atunci ambele echipe, Pandurii şi U Cluj, sunt retrogradare, vor juca în eşalonul doi.

Rep.: Ce o să faceţi în această perioadă de suspendare?

E.P.: Aştept. Sunt cu telefonul deschis pentru organele de cercetare, urmăresc jocuri la televizor, mai stau acasă, mă recreez. Nu mi-e uşor, dar asta e viaţa. Dar vă spun: Pîrvulescu este curat. (...) Nu o să dovedească nimeni nimic pentru că nu am făcut nimic.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: