Pleaşcă e pregătit să revină pe teren

Marian Pleaşcă aşteaptă cu nerăbdare revenirea pe teren. Fundaşul dreapta al pandurilor a reluat antrenamentele în cele două stagii de pregătire din vară şi spune că este gata să intre pe teren. Pleaşcă ar putea redebuta la pandurii peste două sau trei etape.

Marian Pleaşcă a ratat din nou o parte din pregătirea de vară din cauza unei intervenţii chirurgicale efectuate în această vară. Jucătorul accidentat la începutul sezonului trecut la o acţiune a echipei naţionale de seniori a stat departe de teren aproximativ un an. Pleaşcă spune că este pregătit acum să reintre pe teren după ce a sta nouă luni pe tuşă. " Vin după o perioadă lungă de pauză. Sper să nu mai trec prin ce am trecut şi să fie totul bine. Acum mă simt din ce în ce mai bine", a spus jucătorul ieri de ziua numelui când a sărbătorit la muncă alături de colegi.

Pleaşcă a precizat că va fi  100% apt peste aproximativ două etape. În acest moment el se antrenează normal cu echipa şi nu mai are dureri sau probleme la alergare: "Am nouă luni de pauză, destul de mult. O să-mi fie greu să intru în program, dar încet îmi revin. O să fiu 100% apt peste 2-3 etape, aşa cred că o să pot intra. Nu am nicio problemă, mă simt bine, nu resimt dureri".

Pleaşcă abia aşteaptă să revină alături de colegi, mai ales că echipa se află pe locul I şi joacă un fotbal frumos. "A fost o experienţă pe care nu vreau să o mai trăiesc. O perioadă foarte grea.  Sunt mai dornic ca niciodată să joc. Suntem pe primul loc meritat, jucăm cel mai frumos fotbal şi abia aştept să joc şi eu. De ziua mea vreau să fiu sănătos, asta e cel mai important", a mai spus Pleaşcă acesta fiind conştient că mai are puţin de muncă până să intre din nou în vederea antrenorului măcar pentru a fi rezervă: "Mai am de tras până să ajungă să stau pe banca de rezerve".

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: