PNL Gorj a validat candidatura lui Iulian Popescu

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Gorj a votat susținerea lui Iulian Popescu pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. A fost unanimitate de voturi pentru un candidat care nu este membru de partid.

Conducerea PNL Gorj anunță că își dorește continuarea discuțiilor cu președinții PMP și USR din Gorj, pentru coagularea unei forțe politice care să învingă PSD. Comunicatul liberalilor nu face referire și la PLUS, partid aflat în alianță cu USR.

Iulian Popescu este fondatorul unei companii de IT, creatorul unui soft pentru industria HoReCa, utilizat de peste 2.000 de restaurante și cafenele din România, este prezentarea făcută de liberali. "De asemenea, o activitate importantă a sa este în accesarea de fonduri europene, reușind să aducă în Gorj milioane de euro, bani pentru susținerea tinerilor antreprenori", arată comunicatul PNL.

Liberalii nu fac referire și la calitatea lui Iulian Popescu de membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, calitate dobândită după preluarea guvernării de către PNL. (A.A.) 

Vizualizări: 1,851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: