PNL va anunţa candidatul la Motru de 1 decembrie

Partidul Naţional Liberal are candidat la Primăria Motru. Severus Militaru, preşedintele organizaţiei liberale din Motru, a spus ieri că numele celui care va intra în lupta electorală din 2016 va fi făcut public pe 1 decembrie. Severus Militaru a mai precizat că nu-şi doreşte să candideze, declarându-se deranjat de declaraţiile făcute de Ion Cojocaru, vicepreşedintele PNL Motru, care i-a recomandat să-şi asume candidatura.

Rep.: Aţi stabilit candidatul PNL la primăria Motru?

Severus Militaru: Cred eu că până la 1 decembrie vom avea candidatul pe care o să-l anunţăm inclusiv presei, că doar nu o să-l ţinem ascuns. La 1 decembrie va fi stabilit. Încă mai avem câteva discuţii de purtat şi, în momentul când e stabilit, luăm şi girul organizaţiei locale şi atunci o să-l prezentăm.

Rep.: Domnul Cojocaru a spus că ar trebui să vă asumaţi această candidatură.

S.M.: Domnul Cojocaru vorbeşte cam mult în ultima perioadă şi vorbeşte în afara partidului, adică în afara organizaţiei locale. Sunt nişte frustrări pe care le are dumnealui şi asta este. Eu am spus foarte clar că nu-mi doresc să candidez, domnul Cojocaru nu vrea să înţeleagă lucrul acesta şi face nişte declaraţii împins de nişte frustrări pe care le are dumnealui. Nu va decide domnul Cojocaru sau altcineva, organizaţia va decide care este cea mai bună variantă.

Rep.: V-aţi decis asupra unei singure persoane sau aveţi discuţii cu mai mulţi posibili candidaţi?

S.M.: Sunt mai multe opţiuni pentru primărie de la PNL, sunt mai multe persoane cu care purtăm discuţii, domnul Dorel Drăghici este una din opţiuni, dânsul şi-a şi manifestat dorinţa de a candida, însă organizaţia va decide. Am cam terminat căutările, dar o să vă spunem la momentul potrivit cine va intra în lupta electorală din 2016. Eu, personal, nu îmi doresc să candidez la funcţia de primar, am mai spus asta, dar sunt unele persoane care nu înţeleg.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: