Podeţe de 800 de milioane la Fărcăşeşti

Primăria comunei Fărcăşeşti face lucrări de mai mult de 800 de milioane de lei pentru realizarea unor podeţe şi şanţuri dalate în satul Roşia Jiu. Contractul pentru proiectarea şi execuţia acestor lucrări a fost atribuită firmei SC Special Construct Montaj SRL din Rovinari în luna octombrie a anului trecut fără să fi avut loc o licitaţie electronică. Primăria a primit o singură ofertă, valoarea contractului fiind de 850 de milioane de lei. (C.S)

PE SCURT:

Sute de carduri europene de sănătate, eliberate în 2010

CJAS Gorj a eliberat în 2010 nu mai puţin de 1.500 de carduri europene de sănătate. Cardul european de sănătate este gratuit şi se foloseşte în spitalele din alte ţări ale Uniunii Europene pentru a beneficia de servicii medicale gratuite. Valabilitatea unui astfel de card este de şase luni şi îl primesc doar persoanele care plătesc contribuţiile de sănătate. (C.S) 

  

Pod de milioane la Teleşti

O firmă din Bucureşti va construi un pod peste râul Tismana, în comuna Teleşti. Societatea de Construcţii în Transporturi  Bucureşti S.A a câştigat la finele anului 2010 licitaţia organizată de Primăria Teleşti pentru construirea unui pod pe Drumul Comunal 95, peste râul Tismana. Valoarea lucrării nu este deloc mică, ridicându-se la 2.638.592 lei. Pentru realizarea acestui proiect primăria gorjeană a primit patru oferte. (A.A.)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: