Poliţiştii locali au împărţit apă sfântă bătrânilor bolnavi

Poliţiştii locali au împărţit ieri persoanelor cu probleme de deplasare sticle cu apă sfinţită. Circa 50 de persoane din diferite zone ale municipiului Târgu Jiu au beneficiat de acest sprijin. Cele mai multe cereri au fost pentru persoane din Drăgoieni, Bârseşti sau zona Slobozia. „Este iarnă, persoanele bolnave nu pot să se deplaseze să îşi ia singure apa sfinţită de la biserică aşa că noi le-am venit în ajutor şi am dus la fiecare câte o sticlă cu apă. Oamenii s-au bucurat” , a spus Ion Tudor, directorul Poliţiei Locale.

Printre persoanele care au beneficiat de ajutorul poliţiştilor locali se numără şi Angela Bistreanu din cartierul Slobozia. Femeia în vârstă de  72 de ani a suferit de-a lungul timpului mai multe intervenţii chirurgicale, una dintre ele fiind chiar pe cord. Cu toate aceste probleme ea nu se poate deplasa de una singură să ia agheasmă de la biserică. Femeia s-a bucurat de gestul pe care l-au făcut poliţiştii locali. ”Sunt foarte bolnavă şi abia mă mişc, chiar nu puteam să iau apa. Locuiesc şi singură şi nu avea cine să îmi ia. Le mulţumesc din suflet”, a spus Angela Bistreanu.

Şi preotul din Cartierul Bârseşti s-a declarat încântat de iniţiativa poliţiştilor locali. ”Este bine că s-au gândit să ducă şi pe la casele oamenilor bolnavi şi neajutoraţi apă sfinţită şi poate, chiar, un zâmbet. Cred că este nemaipomenit de binevenită această iniţiativă”, a precizat preotul Constantin Andriţoiu.

Anul acesta este al patrulea an în care poliţiştii locali duc apă sfinţită la târgujienii care le solicită sprijinul în acest sens.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: