Ponta, Constantin şi Crin, aşteptaţi azi la Târgu Jiu

Forfotă mare printre fruntaşii Uniunii Social - Liberale de la nivel de judeţ, care azi îi aşteaptă pe şefii lor mai mari de la nivel de Bucureşti, membrii PSD, PNL şi chiar PC din Gorj având ocazia să îi vadă la aceeaşi masă pe Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

Dacă şefii PSD şi PNL Gorj au apărut frecvent în public, Petrescu a rămas „de căruţa” USL pe fondul dorinţei conservatorilor de a candida pe cont propriu la alegerile locale de anul viitor. Şi chiar prezenţa publică a lui Cârciumaru şi Popescu nu a dus la stingerea tuturor animozităţilor din teren, rivalităţi vechi dintre social-democraţi şi liberali nefiind stinse nici măcar acum.

Alături de cei trei lideri de la Bucureşti, în Gorj vor fi prezenţi şi alţi fruntaşi ai USL, gen Varujan Vosganian sau Iulian Iancu, cei care au încercat în perioada în care partidele lor au guvernat să privatizeze mineritul şi energia din judeţ. Marea şedinţă de azi a USL de la nivel de judeţ este prilejuită de lansarea „pe piaţă” a strategiei energetice pe care PSD, PNL şi PC o au pentru termocentralele şi minele din Gorj şi nu numai. Strategia respectivă ar urma să fie prezentată la numai o săptămână după ce unităţile din minerit şi energie, împreună cu sindicatele din aceste domenii au organizat la Târgu Jiu un simpozion pe aceiaşi temă cu oficiali ai Ministerului Economiei.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: