Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta şi Şova, "anchetaţi" online

Site-ul de investigaţii ancheteonline.ro a publicat ieri un amplu material despre felul în care Casa de Avocatură Şova a câştigat bani de la Complexul Energetic Rovinari din procese pe care le-a pierdut sau este pe cale să le piardă. Articolul respectiv nu omite nici faptul că procesele respective au fost încredinţate fără vreun contract de către fostul director general Laurenţiu Ciurel, jurnaliştii menţionând şi că aducerea Casei de Avocatură Şova în Gorj a coincis cu intrarea lui Victor Ponta ca "senior partner" în cadrul acesteia.

Conform site-ului amintit, Casa de avocatură a senatorului PSD Dan Şova a câştigat 20.000 de lei într-un proces cu liderul sindical Constantin Mitrescu, căruia Ciurel îi tăiase 2000 de lei din salariu. Sindicalistul a contestat decizia fostului director general, complexul energetic fiind reprezentat în instanţă de către avocaţii lui Şova, procesul fiind câştigat de către liderul energeticienilor. Situaţii similare s-au înregistrat şi în procesele pe care le-au intentat unităţii fostul director comercial Gheorghe Iliescu şi fostul şef al biroului investiţii, Ion Mecu, ambii fiind demişi din funcţii după ce i-au atras atenţia lui Ciurel că nu respectă legislaţia la încheierea unor contracte. Procesele prin care aceştia au contestat sancţiunile ce le-au fost aplicate nu s-au încheiat nici până în prezent. (

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: