Popeangă: Morega pierde dacă va candida din partea UNPR

Deputatul PSD Vasile Popeangă este decis să mai candideze şi anul viitor pentru un nou mandat de parlamentar. Acesta a declarat că speră să obţină mai multe procente ca acum trei ani.

O să mai candidaţi anul viitor pentru un mandat de deputat?

Voi mai candida şi anul viitor pentru un nou mandat de deputat şi sunt convins că pot obţine mult mai multe procente ca acum trei ani pentru că am adus bani pentru colegiul meu. Singura primărie pentru care nu m-am implicat şi recunosc acest lucru este primăria Rovinari pentru că acolo este primar PDL, care a ştiut singur cum să aducă bani.

Veţi candida din partea PSD?

Am mai spus treaba asta şi repet. Eu când voi ieşi din politică voi ieşi din PSD. Veţi lua parte anul care vine la schimbări politice la care nici nu vă aşteptaţi. Va fi un an extrem de complicat din punct de vedere politic. Cu toate astea voi candida din partea PSD pentru că şi Comitetul executiv al PSD a aprobat că au prioritate pe colegii actualii parlamentari. Asta nu înseamnă că dacă ies în sondaje mai puţin de 10% ţin cu dinţii de mandat.

Ce şanse au ceilalţi deputaţi de la alte partide să mai câștige un mandat anul viitor?

Nu pot să mă pronunţ ce şanse au ei. Un singur lucru ştiu. Morega, dacă va candida din partea UNPR-ului va pierde şi i-am spus-o şi lui. UNPR-ul nu va trece pragul de 1% şi o spun deja sondajele realizate.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: