Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Posturi de funcţionari publici scoase la concurs

Două instituţii publice din Gorj organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, în prima jumătate a lunii iunie. Este vorba despre Casa Judeţeană de Pensii, care a scos la concurs 2 posturi de inspector superior în cadrul Serviciului financiar contabilitate şi evidenţă contribuabili şi un post de inspector superior în cadrul Serviciului plăţi prestaţii şi pensii internaţionale, precum şi despre Direcţia Agricolă Gorj, care organizează examen pentru ocuparea altor trei posturi: un post de consilier juridic; un post de consilier superior, în cadrul Compartimentului Politici şi statistică agricolă, şi un post de consilier superior, în cadrul Compartimentului Implementare a politicilor în industria alimentară şi de promovare a schemelor de calitate naţionale şi europene.
Pentru toate aceste posturi se cer studii superioare şi o vechime de minimum 5 ani, respectiv 9 ani, în specialitatea studiilor. Pentru posturile scoase la concurs de către Direcţia Agricolă, proba scrisă va avea loc în data de 14 iunie, iar interviul pe data de 16 iunie. În ceea ce priveşte concursurile pentru posturile vacante la Casa de Pensii Gorj, acestea se vor susţine începând cu data de 15 iunie, când va avea loc proba scrisă.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: