Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Posturi de şofer la Ambulanţa Gorj

Serviciul Judeţean de Ambulanță Gorj organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de şofer autosanitară I, pe perioadă nedeterminată. Posturile vacante sunt la Staţia Centrală Târgu Jiu şi la Substaţia Rovinari. Cei interesaţi trebuie să aibă diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului, diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier, permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C şi 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca şofer autosanitară II.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 12 noiembrie. Proba scrisă a concursului are loc pe 21 noiembrie, în vreme ce interviul a fost stabilit pentru data de 27 noiembrie. (A.A.)

Vizualizări: 2,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: