Poziţia conservatorilor în USL Gorj, stabilită astăzi

Delegaţia Permanentă a PNL se va reuni astăzi la Bucureşti. Preşedintele liberalilor gorjeni a precizat că, printre alte probleme, se vor purta discuţii şi în legătură cu poziţia conservatorilor în cadrul USL. Conservatorul Marius Borcan este convins că după acest demers se va ajunge imediat la negocieri, PC-ul regăsindu-se pe listele USL-ului până la data de 15 martie.   

Dian Popescu spune că este dispus să negocieze cu PC-ul în privinţa primăriilor. “În momentul de faţă, nu sunt reglementate lucrurile privind poziţia Partidului Conservator în USL. Cu siguranţă, vor exista discuţii în acest sens în cadrul şedinţei de luni de la Bucureşti. Ştiu că există nemulţumiri şi sunt dispus să negociez cu PC-ul în privinţa primăriilor”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj. Nemulţumirile conservatorilor din teritoriu sunt legate de blocajul negocierilor cu liberalii. Foarte mulţi sperau că vor candida separat la primării şi că PC îşi va face propriile liste de consilieri. Planurile lor au anulate de decizia potrivit căreia în Gorj se va merge pe USL Total. Reprezentanţii partidului speră ca până pe data de 15 martie să se limpezească apele. “Suntem într-o situaţie fără ieşire la ora actuală, dar sperăm ca până la data de 15 martie să se rezolve lucrurile. Ne aflăm în incertitudine şi  nu este normal şi corect, mai ales că se apropie alegerile”, a precizat Marius Borcan, vicepreşedintele conservatorilor. Biroul Permanent Judeţean  al partidului va întocmi un material care va fi trimis la Bucureşti. Reprezentanţii conservatorilor sunt siguri că după acest demers se va ajunge la negocieri.

PROTOCOL

Dian Popescu spune că protocolul USL va fi semnat de către preşedintele organizaţiei centrale a conservatorilor. “Se va trece peste Ilie Petrescu, iar la Gorj protocolul va fi semnat de către Daniel Constantin. Protocolul permite să se treacă peste preşedintele organizaţiei locale”, a declarat Dian Popescu.  

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: