Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prefectul Andrei, despre demisie

Nu am fost demis si nici nu am demisionat. Acesta este punctul de vedere al prefectului Liviu Andrei, cu privire la zvonurile care circula de doua zile, privind demisia sa si a sefului Politiei, Viorel Caragea.

Liviu Andrei a dezminţit încă o dată zvonurile privind o iminentă plecare a sa din funcţia de prefect. Cu toate acestea, Andrei nu exclude o posibilitate de 1%  de a face astăzi un anunţ în acest sens. „N-am fost demis şi nu mi-am dat demisia. Va fi o discuţie vis-a-vis de treaba asta pentru a vedea de propuneri are partidul şi voi lua o hotărâre, dar 99 la sută voi coordona alegerile locale şi parlamentare“, a spus Andrei.

Ministrul Gabriel Berca le-a cerut tuturor prefecţilor care vor să candideze la alegerile locale să renunţe la funcţii până joi. Liviu Andrei nu doreşte să candideze, dar ar putea fi obligat de partid să intre în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, fiind mult mai bine plasat decât preşedintele PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ. (A.A.)

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: