Prefectul de Gorj, nou control la depozitul ecologic din Târgu Jiu

Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, monitorizează atent ceea ce se întâmplă la depozitul ecologic din municipiul Târgu Jiu. Acesta spune că se va deplasa la fața locului împreună cu instituțiile implicate în acest caz, tocmai pentru a vedea dacă măsurile impuse în urma primului control au început să fie respectate sau nu.

”Chiar dacă am fost implicat în desfășurarea în condiții optime în privința procesului electoral, nu am uitat de problema localnicilor din Târgu Jiu, zona Slobozia. Am să mă deplasez la fața locului împreună cu instituțiile implicate pentru a verifica stadiul de implementarea a măsurilor impuse acolo. De asemenea, Garda de Mediu a luat măsuri și la ferma de pui Avicola, fiind impuse măsuri ce trebuie a fi remediate”, a spus prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Societatea Polaris a anunțat că problema va fi remediată cât mai repede posibil, fiind achiziționate deja acele biofiltre privind eliminarea mirosului greu de suportat.

Toate aceste controale vin în urma mai multor sesizări ale cetățenilor din apropierea depozitului ecologic care abia mai rezistă. 

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: