Prefectura a numit un nou primar la Rovinari

Instituţia Prefectului Gorj a emis miercuri ordinul prin care viceprimarul Laurenţiu Chivu a preluat atribuţiile fostului primar Dorin Filip, decedat în data de 8 august. Chivu va administra oraşul Rovinari până în mai anul viitor, când vor avea loc alegerile locale. „S-a emis ordinul prin care se ia în considerare că mandatul fostului primar Dorin Filip a încetat înainte de termen şi prin care atribuţiile vor fi preluate de actualul viceprimar, Laurenţiu Chivu”, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Gorj.

Contactat telefonic, viceprimarul cu atribuţii de primar, Laurenţiu Chivu, a spus că va urma o analiză a situaţiei financiare. „Am primit ordinul, sunt viceprimar cu atribuţii de primar, sunt încă bulversat, dar vom face o analiză a situaţiei financiare şi vom vedea ce investiţii sunt preconizate în oraş”, a spus Laurenţiu Chivu, viceprimarul din Rovinari.

Primarul Dorin Filip a fost găsit mort într-o cameră de hotel sâmbătă, 8 august. Edilul din Rovinari se afla la o întâlnire a Asociaţiei Oraşelor din România. Potrivit medicilor legişti, Filip ar fi decedat din cauza unei pancreatite cronice.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: