Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prefectura Gorj a crăpat

Lucrările efectuate la faţada clădirii care găzduieşte Instituţia Prefectului judeţului Gorj şi Consiliul Judeţean vor trebui reluate pentru că nu au fost făcute aşa cum trebuie. La doar un an de la finalizarea execuţiei, pereţii exteriori au şi început să crape, iar varul de pe ei se decojeşte. Suma alocată acestei investiţii se ridică la aproape 10 miliarde de lei vechi. Nici nu pot fi stabiliţi vinovaţii dat fiind că lucrările au început în mandatul lui Marian Popescu Bejat şi s-au încheiat în cel al lui Victor Banţa.  Tot în această sumă era cuprinsă şi curăţarea tapiţeriei din interiorul unor săli, lucru care nu a fost făcut.

De renovări ar avea nevoie şi interiorul acestei clădirii, însă asta ar însemna un efort financiar foarte mare. Pentru că este considerată clădire de patrimoniu, pentru renovarea sălilor importante este nevoie de arhitecţi.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: