Premii de 3,4 milioane de euro

Loteria Română anunţă, luni, că valoarea totală a premiilor puse în joc la tragerile din 30 şi 31 decembrie este de 3,4 milioane de euro, cel mai mare câştig fiind de 200.000 de lei sau diferite obiecte, precum lozul câştigător al Auto Grand Prix - o limuzină Cadillac.

În 30 decembrie, vor avea loc extragerile pentru Loteria Norocului şi utimele trageri Joker şi Loto 5/40 din acest an, informează Loteria Română.

Participarea la Loteria Norocului se face pe baza biletelor necâştigătoare la jocul Noroc din luna decembrie. Marele premiu pus în joc pentru această loterie constă într-un autoturism de lux. Pe lângă acest premiu, Loteria Română mai oferă 41 de câştiguri a câte 4.400 de lei (fiecare câştig fiind compus dintr-o excursie pentru două persoane în Austria -Viena, plus numerar).

În 31 decembrie pentru jucătorii la Loto 6/49, Loteria Româna vine cu o premieră, organizând în aceeaşi zi două Trageri Speciale Loto 6/49, o tragere "principală" şi una "suplimentară". Astfel, cu acelaşi bilet, jucătorii la Loto 6/49 vor participa la ambele trageri de Anul Nou. Pentru tragerea "suplimentară" Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei.

Detalii pe mediafax.ro

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: