Preşedintele Golea consideră greşită strategia de la Pandurii 2

Pandurii 2 a încheiat turul campionatului pe locul cinci în clasament după un tur de campionat care a nemulţumit conducerea clubului. Preşedintele Marin Golea a fost de acord cu o întinerire masivă a lotului şi crede că lotul este unul de valoare care nu şi-a arătat însă potenţialul maxim în acest tur. Oficialul echipei a doua de la Pandurii este însă optimist şi crede că echipa îşi va putea îndeplini obiectivul de a promova în Liga a II-a.

Pandurii II au pierdut două meciuri mai dificile, la ocupanta primului loc din serie, CSM Slatina dar şi cu Minerul Mătăsari, dar au ratat victorii şi în alte jocuri considerate mai uşoare precum cele cu Triumf Bârca şi Vişina Nouă.

Preşedintele Golea consideră că echipa putea fi chiar pe locul I la final de tur dar sincopele cu echipele mai slab cotate i-au costat pe elevii săi: „Sunt nemulţumit de modul cum s-au comportat Pandurii 2 în acest tur de campionat. Pentru că lotul e unul valoros şi puteam să fim acum pe primul loc. Am avut trei patru sincope cu echipe mai slab cotate în afară de cea de pe primul loc. Din acest punct de vedere spun că m-au dezamăgit”.

Pandurii 2 au mizat foarte mult pe jucători tineri în acest tur de campionat, jucătorii de la Pandurii fiind destul de rar trimişi să joace la echipa a doua. Preşedintele consideră greşit modul în care s-a abordat turul, considerând că tinerii trimişi pe teren nu aveau suficientă experienţă: „Şi modul  în care s-a dorit abordarea turului cu o echipă mult mai tânără a fost puţin greşit. Nu puteau să câştige toate meciurile pentru că nu aveau experienţă. Şi nici nu aveam un lot de cel puţin 15 jucători tineri pentru a desfăşura aşa toate meciurile. În condiţiile acestea am fost nevoiţi să apelăm la jucătorii cu experienţă şi s-a văzut că atunci când au intrat pe teren am obţinut victorii”.  Pandurii 2 au avut probleme în tur şi pe banca tehnică, antrenorul Florin Bejinaru fiind înlocuit cu fostul tehnician al echipei a doua Gabi Zahiu la jumătatea turului.

Aflaţi la cinci puncte de liderul CSM Slatina, Pandurii 2 speră că vor reuşi să ajungă pe prima poziţie în retur, fiind posibil să ajungă pe locul doi mai repede decât se aşteaptă pentru că Triumf Bârca s-ar putea retrage din campionat. Într-un astfel de caz rezultatele ar fi anulate iar Pandurii 2  ar primi cele trei puncte înapoi.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: