Preşedintele suspendat al pandurilor, declaraţii la Poliţie

Eugen Pîrvulescu, preşedintele suspendat al Pandurii, a fost ieri la IPJ Gorj, iar vineri, 8 mai, va fi pe Stadionul Municipal, la meciul cu FC Braşov.

Pîrvulescu a dat declaraţii la Poliţie după ce a depus o plângere prin care cere să se cerceteze acuzaţia de blat pe care au făcut-o acţionarii clubului la adresa lui. Pîrvulescu a confirmat ieri că a dat declaraţii pe acest subiect, dar nu a dat detalii, argumentând că ancheta este în desfăşurare şi nu ar fi potrivit să vorbească despre asta. Pîrvulescu susţine că vrea să se lămurească cât mai repede situaţia, deoarece acuzaţia de trucare a meciului cu U Cluj afectează pe de o parte imaginea lui, a jucătorilor şi a echipei, dar şi imaginea formaţiei U Cluj. Pîrvulescu a fost suspendat deoarece presa a sugerat că acesta a făcut blat la meciul cu U Cluj în defavoarea Pandurii.

Ulterior, acţionarii au adus în discuţie şi alte probleme legate de actul de management al lui Pîrvulescu la Pandurii. Laurenţiu Ciurel susţine că putea să-l schimbe pe Pîrvulescu pentru că nu şi-a respectat angajamentele şi a dat exemplu recuperarea banilor de la Steaua, pentru transferul lui Pintilii la arabi. Pandurii trebuia să primească 20% dintr-un eventual transfer al jucătorului. Gorjenii cereau 500.000 de euro plus TVA, iar Steaua nu voia să plătească taxa pe valoare adăugată. A fost un proces pe acest litigiu şi l-a câştigat Steaua. Ulterior, prin discuţii cu managerii de la Steaua s-a obţinut o amânare a plăţii, dar adăugarea TVA, Pandurii câştigând peste 100.000 de euro. Şeful CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, spunea că Pandurii putea executa Steaua, ceea ce ar fi dus la pierderea licenţei Stelei. Toate deciziile de la Pandurii erau discutate în prealabil cu Ion Călinoiu sau Laurenţiu Ciurel, astfel că situaţia a fost acceptată şi de ei.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: