Prietena i-a spart casa

O tânără de 18 ani din Târgu Jiu a sesizat Poliţia despre faptul că în noaptea de 22/23 noiembrie persoane necunoscute i-au pătruns în apartament, iar de aici au sustras un laptop în valoare de 1.700 lei. Urmare a investigaţiilor şi activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Tg-Jiu au identificat suspecta furtului. Este vorba despre o tânără, T.M., de 18 ani, din municipiul Tg-Jiu, cunoştinţă a părţii vătămate, care a pătruns în apartament folosind chei potrivite. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Pe numele suspectei a fost întocmit dosar penal, aceasta fiind cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

ALTE STIRI PE SCURT

S-a racordat ilegal la gaze

Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un lucrător al societăţii ce furnizează gaz metan, despre  faptul că într-un bloc de pe strada Tineretului, o persoană este racordată ilegal. La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Poliţiei oraşului Rovinari. Cu ocazia cercetărilor s-a constatat că apartamentul aparţinând lui L.N., de 30 ani, era conectat  la conducta de gaze printr-o instalaţie artizanală de conectare. Totodată, s-a luat măsura deconectării instalaţiei artizanale de la reţeaua de gaze. Urmare a celor constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Beat la volan

Un bărbat de 54 de ani din Târgu Jiu a fost depistat de poliţişti la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, lui M.C. i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, iar în prezent este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: