Prima „alianţă” PSD-PNL la Târgu Cărbuneşti. A trădat un pesedist!

Surpriză la constituirea Consiliului Local Târgu Cărbuneşti! În condiţiile în care pesediştii aveau primar şi majoritatea consilierilor locali, liberalii au obţinut postul de viceprimar. Liderii locali ai social-democraţilor sunt foarte supăraţi şi cred că a trădat o persoană chiar din interiorul partidului. Andrei Maioreanu, vicepreşedintele PSD Gorj, a convocat de urgenţă o şedinţă a Biroului Politic Local pentru vineri.

Liberalul Cosmin Brujan a fost ales miercuri viceprimar al oraşului Târgu Cărbuneşti, în defavoarea pesediştilor care au propus pentru această funcţie pe Aura Novac. Social-democratul Ion Fugaru susţine că a trădat un pesedist. „Situaţia este dezastruoasă. Păcat de munca pe care am făcut-o până acum, unii şi-au bătut joc. Vreau să văd acum ce au de spus domnii Weber şi Maioreanu pentru că eu m-am sacrificat ca să poată să câştige, le-am făcut şi majoritatea în Consiliul Local şi n-au fost în stare ca să-şi menţină poziţia de viceprimar”, s-a revoltat Fugaru. Acesta bănuieşte deja despre cine este vorba. „Păcat de toată munca mea de până acum. Nu a ieşit viceprimar Aura Novac, nu te trădează alţi aliaţi, ci te trădează ai tăi din partid. A trădat un pesedist. Eu ştiu cine e, dar îi las pe ei să spună singuri”, a precizat Fugaru.
De aceeaşi părere este şi Andrei Maioreanu. „A fost o situaţie la care nu ne aşteptam, noi am avut discuţii în interiorul partidului, înainte de această şedinţă. Am avut sprijin şi din partea altor partide. Eu deja am stabilit pentru vineri o întâlnire a Biroului Politic Local pentru că este posibil să discutăm de un vot împotriva unui coleg de a-l nostru care vine chiar din interiorul partidului”, a declarat Maioreanu. Acesta a dat de înţeles că pesedistul care a trădat riscă excluderea din partid. „Eu personal, ca vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, nu accept lucruri de acest gen”, spune Andrei Maioreanu.
REUŞITĂ
Liberalii consideră câştigarea postului de viceprimar ca fiind o reuşită. Cosmin Brujan, noul viceprimar, speră să facă o echipă bună cu primarul Dănuţ Birău. „Consiliul Local este format din 15 consilieri; PSD a avut 7, PNL avea 4, UNPR avea 3 consilieri, iar din discuţii cu UNPR şi cu alte persoane am reuşit să câştigăm funcţia de viceprimar. Sper să mă înţeleg bine cu domnul Birău pentru că suntem amândoi tineri, trebuie să uităm de partide politice şi de duşmănii”, a declarat Cosmin Brujan.

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: