Primar PSD : Această deconspirare ne-a motivat şi mai mult la Gorj

Primarul PSD din Bustuchin, Ion Ciocea, a făcut ieri primele declaraţii cu privire la demascarea primului ministru Victor Ponta care ar fi fost ofiţer SIE în perioada 1997-2001. Ciocea a spus că acest scandal i-a motiv şi mai mult pe cei din PSD să-i facă o campanie puternică lui Victor Ponta, astfel încât să câştige alegerile prezidenţiale. Ciocea a mai spus că îi va aduce lui Ponta peste 80% din voturi  la Bustuchin.

Rep.: Domnule primar, ce scor va obţine Victor Ponta la prezidenţiale în Gorj?

Ion Ciocea: Ce scor va obţine în Gorj este treaba preşedintelui Ion Călinoiu, dânsul este şeful de campanie pe judeţ, aşa că dânsul este responsabil de scorul obţinut pe judeţ. Ce pot eu să spun e că îi voi aduce candidatului Ponta peste 80% din voturi la Bustuchin.

Rep.: Cu acest scandal al deconspirării, credeţi ca va mai pierde din procente la nivel naţional?

Ion Ciocea: Acest scandal este inventat, e o făcătură, cu siguranţă nu va pierde din procente pentru că electoratul a înţeles că nu vor decât să-l denigreze pe premier. Dacă ar fi fost adevărat, de ce nu a făcut preşedintele această dezvăluire înainte să-l pună premier? Credeţi că electoratul nu vede că e anormal să faci asemenea dezvăluiri cu două săptămâni înainte de alegeri? S-ar putea chiar să fie o reacţie inversă şi tot acest scandal să fie favorabil pentru PSD. Asistăm la o campanie murdară, o situaţie ieşită de sub control.

Rep.: Dacă nu eraţi la PSD şi aţi fi aflat că Ponta ar fi fost ofiţer SIE, l-aţi mai fi susţinut?

Ion Ciocea: Şi dacă nu aş fi fost la PSD, aş fi văzut lucrurile tot la modul la care v-am spus. Dacă preşedintele făcea această demascare înainte de a-l pune premier, atunci poate mi-ar fi dat de gândit, dar acum e clar că e o campanie de denigrare. Şi vă mai spun un lucru, e una să fii ofiţer SIE şi alta să faci Poliţie Politică, e o mare diferenţă.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: