Primăria Târgu Jiu, la judecată cu Antena 1

Primăria Târgu Jiu a decis să rezilieze contractul de concesionare a centralei termice din spatele Hotelului Gorj, încheiat cu Antena 1 în septembrie 2008. Televiziunea va fi acţionată în judecată de primărie ca urmare a unui debit neachitat în sumă de 4.296 euro. (M.M.)

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Aniversare la Jandarmerie

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a sărbătorit ieri 117 ani de la promulgarea legii Jandarmeriei Rurale. Tot ieri au avut loc, la sediul inspectoratului, simpozioane şi colocvii pe această temă. Ziua Jandarmeriei Române se sărbătoreşte din anul 1998, pe 3 Aprilie. (C.S.)

Bănci târâte în procese

Clienţii nemulţumiţi ai băncilor din România au format mai multe grupuri pe internet, în cadrul cărora discută despre problemele pe care le întâmpină în relaţia cu băncile şi fac strategii pentru declanşarea unor procese colective naţionale, în care vor fi implicate mii de persoane. (M.M.)

Credit pentru Transloc

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat cererea societăţii de transport public de călători, Transloc, privind prelungirea liniei de credit cu BRD Groupe Societe Generale cu 12 luni şi majorarea sumei cu 150.000 lei. Noul credit a fost garantat cu un autobuz şi un teren de 1523 mp. (M.M.)

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: