Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primăria Teleşti, la un pas de a fi acţionată în instanţă

Un pod ce face legătura între satele Teleşti şi Şomăneşti este terminat în proporţie de 80%, dar nu este circulabil. Nu se poate circula pe el pentru că firma de construcţii nu a finalizat lucrările, pentru că la rândul ei nu şi-a primit banii. Romulus Bîldea, primarul de la Teleşti, spune că are o datorie la constructor de 8 miliarde de lei, care au devenit deja arierate pentru că nu s-au alocat fonduri de la Guvern pentru această lucrare. „Lucrările la pod au fost sistate, fiind realizat în proporţie de 80%. Podul face legătura între Teleşti şi Şomăneşti şi toţi cei care doresc să circule spre Rovinari ar putea să treacă pe aici”, explică primarul Bîldea.

Deşi podul este aproape de final, acum se circulă tot pe vechea punte, pentru că lucrările nu se vor finaliza în curând. Primarul spune că dacă va fi acţionat în instanţă va chema şi el la rândul lui Guvernul Ponta în judecată. „Deocamdată nu ne-a acţionat în instanţă, dar dacă ne acţionează, o să chemăm şi noi în garanţie guvernul, că aşa sunt ordonanţele, sunt girate de Guvern”, a adăugat Bîldea.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: