Primăria Turburea caută secretar de comună!

Primăria Turburea organizează concurs pentru ocuparea funcției de secretar de comună, funcție care este vacantă de aproape un an. Postul este vacant de aproape un an şi primarul spune că fosta secretară, Maria Goanță, a părăsit instituția în urma unor nereguli pe care le-a comis și pentru care primăria trage și în ziua de azi. Deocamdată s-a arătat o singură persoană interesată să ocupe acest post.

Ion Bârcă, primarul din Turburea, a declarat că Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a scos la concurs funcția de secretar de comună pe data de 25 aprilie. Funcția fusese ocupată până mai acum un an de Maria Goanță, care potrivit primarului a fost implicată până peste cap în frauda cu arhivarea electronică. În prezent, Maria Goanță este angajată a Direcției de Evidență a Populației din Târgu Jiu. ”Avem acest post vacant de aproape un an de când a plecat fosta secretară Maria Goanță. Ea a plecat prin transfer la Evidența Populației la Târgu Jiu după ce a lăsat mai multe lucruri încurcate pe aici. Jurista a fost cea care i-a ținut locul iar acum am scos postul la concurs”, a declarat primarul Ion Bârcă.

Ștampile și semnături false

Primarul spune că fosta secretară de la Turburea și-a permis în urmă cu mai mult timp să semneze în numele fostului primar Ursulescu acordul cadru cu firma din Brașov privind arhivarea electronică. ”Este vorba de firma aceea care a dat țepe la mai multe primării cu scannere și de pe urma fostei secretare, primăria Tulburea are acum de plătit un miliard de lei vechi. Vineri am primit că ne blochează conturile din cauza sumei. Asta e, eu am banii în cont îi oprește de acolo și gata, dar nu e corect ca secretara să stea liniștită acum. La vremea respectivă am descoperit că deținea și o ștampilă cu semnătura primarului”, a declarat primarul Ion Bârcă.

Între timp însă o singură persoană s-a arătat interesată să ocupe funcția de secretar de comună la Turburea.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: