Primăria va amenaja un stadion cu pistă de tartan la Preajba

Primarul Florin Cârciumaru a anunţat azi oficialii clubului Pandurii că vor mai avea un teren de antrenament în curând, la Preajba, acolo unde Primăria va demara lucrările de amenajare a unui stadion de fotbal dotat cu tribune şi o pistă sintetică de atletism.

Fondurile necesare pentru construirea noului stadion vor fi o parte acordate de guvern şi o parte suportate de către Primăria Târgu Jiu, terenul fiind proprietatea Primăriei. Licitaţia pentru firma care se va ocupa de amenajarea terenului va avea loc în următoarele săptămâni după cum a explicat azi primarul Florin Cârciumaru când a expus noul proiect oficialilor clubului Pandurii: „Vom demara în cel mai scurt timp procedurile de scoatere la licitaţie a lucrărilor de construire a terenului de la Preajba. Va fi un teren mai mic, cu vestiare şi doar 200 de locuri la tribune, asta pentru început pentru că pe parcurs se vor mai putea adăuga mai multe scaune dacă va fi necesar. Vom construi acolo şi o pistă de atletism din tartan, o pistă de cea mai bună calitate pe care se vor putea organiza competiţii oficiale”.


Pista de atletism va fi prima de acest gen din Târgu Jiu, atleţi clubului Pandurii putând să se antreneze acolo în condiţii de concurs deoarece toate concursurile oficiale din ţară se desfăşoară acum pe suprafeţe sintetice.

În ceea ce priveşte terenul de fotbal, acesta ar putea fi folosit de echipele clubului Pandurii pentru antrenamente şi eventual şi meciuri amicale sau pentru meciuri oficiale de juniori în cazul în care terenul va fi omologabil pentru astfel de partide.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: