Primarii îl susţin pe Popescu pentru şefia PDL Gorj

A început bătălia pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PD-L Gorj. Primarii au analizat competiţia şi s-au grupat în jurul uneia din cele două tabere. Primarii localităţilor Cătunele, Bîlteni şi Bărbăteşti au anunţat că îl vor susţine pe deputatul Cosmin Popescu, actualul preşedinte interimar al partidului.

Cosmin Popescu şi Ion Ruşeţ sunt cei doi democrat-liberali, posibili candidaţi pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al PD-L Gorj. Cosmin Popescu are de partea lui nu doar pe Ionel Manţog, Severus Militaru şi Marcel Hoară, dar şi mulţi primari. „Eu nu cred că în partid sunt două tabere, e o singură organizaţie la nivel de judeţ, sunt câteva voci care nu sunt de acord. Personal îl susţin pe Cosmin Popescu pentru că el e omul cu care am colaborat cel mai bine de când sunt în partid şi mai mult de când sunt primar. El este singurul parlamentar care a venit la mine să mă întrebe dacă mă poate ajuta cu ceva“, a precizat Sorin Ştefănescu, primarul comunei Bărbăteşti.

Ţuilă: „Eu merg cu Cosmin Popescu”

Primarul de la Bîlteni, Vasile Vlăduleanu, şi Florinel Ţuilă, primarul comunei Cătunele, sunt de aceeaşi părere: Cosmin Popescu este potrivit pentru a fi lider. „Eu merg cu tabăra Cosmin Popescu- Manţog- Militaru-Hoară. Ruşeţ are multe funcţii şi nu are timp să se ocupe de partid, sunt alţii care sunt mai liberi, Cosmin Popescu este doar deputat poate şi are suficient timp”, a spus Florinel Ţuilă, primarul comunei Cătunele. Ion Ruşeţ este în prezent preşedinte al Asociaţiei Sport Club Mineriul Jilţ Mătăsari şi prim vicepreşedinte al Federaţia Naţională „Mine Energie”. „Ion Ruşeţ pentru comuna Bîlteni nu înseamnă nimic, el nu ştie de comuna Bîlteni, pe domnul senator nu-l interesează problemele acestei comune. Pentru tabăra cealaltă rămâne de văzut ce-i făcut”, a spus Vasile Vlăduleanu, primarul comunei Bîlteni.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: