Primarii nu au chef de scandalul din PRM

Conducerile primăriilor Schela şi Peştişani au decis să nu-i demită pe cei doi peremişti din consiliile locale, care au fost daţi afară din PRM de Bucălăete şi reconfirmaţi de Dascălu. Cei doi se consideră preşedinţi ai PRM Gorj şi iau decizii care se bat cap în cap. Primarii îi trimit la instanţă, să se lămurească cine este adevăratul preşedinte.

Reprezentanţii celor două primării sunt în postura în care nu ştiu care dintre cele două adrese, transmise de către Gheorghe Bucălăete şi Dumitru Dascălu, reprezintă punctul de vedere al PRM Gorj. Ambele sunt avizate cu ştampila partidului şi ambii se semnează ca fiind preşedintele formaţiunii politice la nivel judeţean.

Ca atare, viceprimarul din Peştişani spune că mai bine preferă să nu-l demită pe consilierul PRM Ovidiu Gelatu din consiliul local, până ce partidul va clarifica situaţia. „Am adrese şi de la domnul Bucălăete şi de la domnul Dascălu, cu ştampile, amândoi scriu că sunt preşedinţi, ultima am primit-o miercuri când făcusem materialele şi voiam să bag pe ordinea de zi în şedinţă. Când a venit şi ultima care îmi spune că acel consilier este membru al partidului şi că nu a fost niciodată exclus, eu în acel moment n-am mai băgat pe ordinea de zi şi am făcut adrese către partid să-mi lămurească situaţia cine este preşedinte şi care este valabil, pentru că nu este treaba mea să analizez eu care e falsă. Nu poate să aibă toată lumea ştampilă. Eu o să o aduc în consiliu ca discuţie, doar atât, nu ca proiect, să le spun situaţia şi la consilieri, să ştie. Şedinţa de consiliu va avea loc marţi”, a declarat Ilie Fuiorea, viceprimarul din Peştişani.

Primarul din Schela: Nu vreau să dau cu subsemnatul

Primăria din Schela nu a primit două adrese, ci trei. Una semnată de Gheorghe Bucălăete şi două de la Dumitru Dascălu. Cert este că nici consilierul PRM de aici, respectiv Constantin Tănăsoiu, nu va fi demis din funcţia de consilier local. „Noi discutăm în şedinţa de consiliu, prezentăm cele trei adrese care au venit de la partid, le discutăm, nu luăm nicio hotărâre în şedinţa de consiliu. Nu vreau să dau cu subsemnatul. Nu-i pun eu, nu-i dau eu jos. Consiliul local, normal trebuie să ia act, dar aici e o încurcătură pentru că sunt acelaşi partid cu trei adrese care se bat cap în cap. A venit de la domnul Bucălăete că e dat afară. Apoi, a venit de la Dascălu că nu e adevărat, că Tănăsoiu e membru PRM, a plătit cotizaţia şi aşa mai departe, a venit şi a treia tot de la domnul Dascălu, precum că e membru PRM. În data de 31 avem şedinţă de consiliul local şi o să pun pe ordinea de zi analizarea celor trei adrese şi amânăm la o şedinţă ulterioară, să vedem, sunt două partide România Mare, trei, patru”, a spus Aristide Şerbănescu, primarul din Schela.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: