Primarul Bucurescu vrea să fie deputat

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti, visează la un loc în Parlamentul României! El susţine că în 2012 îi va lua cu siguranţă locul lui Severus Militaru ca deputat în colegiu IV din zona Motru. Nu doar salariu de zeci de milioane de lei vechi l-a determinat pe Sorin Bucurescu să se gândească serios la viitorul apropiat ci şi dorinţa de a arată ce poate.

Sorin Bucurescu vrea cu orice preţ ca în 2012 să ajungă deputat, motiv pentru care îşi anunţă din timp colegii de partid că are nevoie de susţinere din partea lor. „Voi candida în 2012 pentru funcţia de deputat întrucât consider că sunt singurul care îi poate lua locul lui Militaru, la colegiu din zona Motru. Sper ca cei din PSD să mă susţină“ , a spus Sorin Bucurescu. Severus Militaru cel care ocupă în prezent funcţia râvnită de Sorin Bucurescu s-a abţinut de la comentarii. „Nu vreau să comentez, orice membru al partidului poate să candideze şi consider că este prematur să mă pronunţ dacă eu voi mai candida pentru un nou mandat. Domnul Bucurescu e liber să facă ce vrea“, a spus Militaru.

Florin Carciumaru: „Este devreme să ne dăm cu părerea”

Social-democraţii gorjeni consideră ca Sorin Bucurescu se grăbeşte în a face afirmaţii. „Este devreme să ne dăm cu părerea cine ar fi potrivit pentru funcţia de deputat în colegiu de la Motru, până atunci trebuie să ne vedem de treabă şi să facem tot ce putem pentru binele comunităţii”, a precizat Florin Cârciumaru. Sorin Bucurescu spune că în cazul în care nu va fi sprijinit de social-democraţi pentru a deveni deputat va trece într-o altă tabără politică, el făcând o obişnuinţă de a ameninţa cu plecarea din partid. „Nu mă voi duce la PDL pentru că acolo va fi susţinut pentru funcţia de deputat Severus Militaru, dar sunt multe alte organizaţii politice, PNL, PNG, PRM găsesc eu unde să merg”, a spus Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: