Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul din Padeș, investit de Consiliul Local

Noul primar al comunei Padeș, Mihai Troacă, a fost investit ieri oficial în funcția de primar al localității în fața unui nou Consiliu Local dar și în fața reprezentantului Instituției Prefectului, Liviu Diaconescu. Acesta a declarat că prima ședință a decurs fără probleme. ”Totul a decurs bine, au fost prezenți toți consilierii locali, le-au fost validate mandatele. Primarul a depus jurământul în fața Consiliului Local nou ales”, a declarat Liviu Diaconescu. Cât privește desemnarea viceprimarului, consilierii au decis amânarea. ”Asupra viceprimarului s-au târguit și a rămas să fie desemnat într-o ședință viitoare. Nu a fost nicio propunere, niciunul din consilieri nu a dorit să-și ia asemenea atribuții așa că s-a convenit să se stabilească data viitoare”, a adăugat Liviu Diaconescu.

Șirul ședințelor de Consiliu Local pentru validarea mandatelor și investirea noilor primari continuă și astăzi la Negomir, mâine la Târgu Jiu, urmând ca de săptămâna viitoare să aibă loc și câte 14 ședințe pe zi.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: