Primarul din Schela nu se duce la mare de frica femeilor cu tanga

Pasionat de călătorii, primarul comunei Schela profită de concediu pentru a vedea locurile din cărţile de istorie. Luna trecută, acesta a vizitat oraşul Pompei, din Italia, localitate acoperită cu cenuşă de către vulcanul Vezuviu în anul 79 d.Hr. Aristide Şerbănescu a rămas impresionat şi spune că niciodată nu şi-ar cheltui banii pe litoral întrucât i se pare o prostie să plăteşti pentru soarele de care acasă te fereşti. Edilul local a mai precizat că detestă staţiunea Mamaia pentru că la tot pasul întâlneşti femei cu sânii goi şi bikini.

Aristide Şerbănescu, primarul comunei Schela, şi-a petrecut o săptămână din concediu în Italia. Acesta nu a profitat de zilele libere pentru a face plajă ci pentru a vedea obiective turistice importante pentru istoria acestei ţării. A vizitat Pompei, din apropiere de Napoli, oraş acoperit cu un strat gros de cenuşă şi piroclastite de către vulcanul Vezuviu în anul 79 d.Hr. “Timp de o săptămână am fost plecat în Italia. Am locuit la nişte prieteni la Roma şi am profitat de zilele libere pentru a vizita localitatea Pompei. A fost impresionant să văd construcţii făcute în urmă cu 2500 de ani, mozaicuri, picturi murale şi forme pietrificate de oameni, acoperite de vulcanul Vezuviu şi decopertate în proporţie de 70%. A fost o adevărată lecţie de istorie. Rămâi marcat când vezi poziţiile în care au murit oamenii şi animalele din oraş”, a declarat Aristide Şerbănescu. Acesta spune că nu se dă în vânt după litoral întrucât acasă se fereşte de soare. “Mi se pare o prostie să dau bani pentru a sta în soare de moment ce acasă, în curte, nu ştiu pe unde să mă ascund pentru a avea parte de umbră”, a mai precizat primarul comunei Schela.

Vrea să vadă Orientul

Aristide Şerbănescu va mai beneficia de o parte a concediului său începând cu data de 1 septembrie. Primarul s-a gândit deja la nişte locaţii ce l-ar putea încânta însă nu a făcut o alegere până în momentul de faţă. “Mi-ar plăcea să ajung în Emiratele Arabe Unite şi sa văd întreg Orientul. Nu m-am gândit încă la destinaţia spre care voi opta, însă în mod cert voi pleca din nou în afara ţării. Decât să merg la Mamaia să văd numai sâni goi şi bikini tanga mai bine merg undeva unde să cunosc istorie şi să am ce vizita”, a precizat Aristide Şerbănescu.   

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: