Primarul PSD din Stăneşti jeleşte după vicele liberal

Primarul PSD din Stăneşti, Vasile Pîrvulescu, îşi apără colaboratul schimbat de liberali, viceprimarul Constantin Văduva. Cei doi, Pîrvulescu şi Văduva, se înţelegeau prea bine pentru două persoane din partide adversare, spun liberalii, care au decis să-şi schime propriul viceprimar. Pîrvulescu spune că i se pare anormal ca PNL să schimbe viceprimarul din partidul lor şi că el nu l-ar fi schimbat niciodată, pentru că a fost respectuos şi s-a achitat de sarcini. La Stăneşti s-a format o nouă majoritate, PNL-PRM, şi liberalii vor să pună un viceprimar care să facă opoziţie. Demiterea viceprimarului este singura decizie a Consiliului Local din ultimele luni, pe rolul instanţei fiind un proces pentru dizolvarea Consiliului din Stăneşti.

Reporter: Înţeleg că a fost demis viceprimarul cu care aţi colaborat. Cum vedeţi această decizie?

Vasile Pîrvulescu: Mi se pare anormal, dar asta este.

Rep.: De ce anormal?

V.P.: Nu am văzut motive clare pentru demiterea viceprimarului. Acum, dacă domnii consilieri au considerat că trebuie să-l demită, este problema lor. Pentru motive pe care nu le ştiu. Nu am înţeles cum un viceprimar care este la PNL, e demis de ai lui. Pierzi o funcţie de viceprimar la o primărie, nu?

Rep.: Aţi încercat să discutaţi cu Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj? El se ocupă de teritoriu.

V.P.: Nu mă interesează nici Dan Vîlceanu, nici altcineva. Eu nu ştiu de nicio retragere a sprijinului politic a domnului Văduva. Deocamdată este actualul viceprimar, pentru că orice hotărâre poate fi contestată. Poate fi atacată.

Rep.: Aţi discutat cu domnul Văduva? Va contesta decizia?   

V.P.: Probabil că da, e dreptul fiecăruia să conteste.

Rep.: Credeţi că va fi instalat un alt viceprimar?

V.P.: Eu mi-aş fi dorit să continui cu domnul Văduva, pentru că la luptă am plecat toţi, inclusiv domnii consilieri, care au depus şi dumnealor un jurământ pe care trebuie să-l respecte. Asta este. Nu m-am gândit niciodată să-l demit pe domnul viceprimar, decât dacă făcea prostii, ca să zic aşa. Nu s-a întâmplat aşa ceva. A fost foarte respectuos şi s-a achitat de sarcini. Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc această chestiune, dacă şi-au dorit alţii, e problema lor. Aşa cum v-am spus şi cu dizolvarea Consiliului Local, nu mi-am dorit acest lucru. 

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: