Primarul Târgu Jiului ştie unde s-a greşit la Pandurii

Aducerea lui Liviu Ciobotariu pe banca echipei gorjene este considerată cea mai mare greşeală a conducerii de la Pandurii. Membru în Consiliul de Administraţie al clubului, primarul Florin Cârciumaru  spune că readucerea lui Sorin Cârţu trebuia făcută mai devreme pentru ca echipa să aibă rezultate mai bune.


„S-a greşit foarte mult în acest sezon, şi împreună am greşit cu toţii, atunci când s-a luat o decizie pripită în aducerea antrenorului Ciobotariu. Părerea mea este că nu a avut nici experienţă şi nici calităţile necesare unui antrenor de prima ligă. Am încercat schimbarea târziu. Consiliul de Administraţie trebuia să ia mai repede hotărârea de a-l readuce imediat pe Sorin Cârţu. Părerea mea e că altele erau rezultatele cu Cârţu la Târgu Jiu”, a precizat azi primarul care este un suporter înfocat al echipei gorjene, înainte de a fi unul dintre oficialii clubului ca membru în CA.

Conştient că echipa Are acum nevoie de sprijin, primarul le cere tuturor celor implicaţi în fenomen să fie alături de echipă: „Măcar pe ultima sută de metri să ne mobilizăm şi să strângem rândurile în jurul echipei pentru a ne putea salva. Ne implicăm măcar pe ultima sută de metri toţi, atât conducerea, staff-ul tehnic cât şi jucătorii şi spectatorii. Părerea mea e că împreună vom reuşi să o salvăm de la retrogradare.

Nu are rost să se mai facă modernizări dacă Pandurii retrogradează


Primarul Florin Cârciumaru nu crede că mai sunt necesare modernizări la stadionul Municipal dacă echipa va retrograda: „Sper să reuşim să ne salvăm de la retrogradare şi după aceea, împreună cu domnul preşedinte Condescu, vom mai discuta despre modernizarea bazei sportive. Dacă nu ne salvăm de la retrogradare e normal că nu are rost să mai investim în modernizare, pentru că aşa cum arată la ora actuală, baza sportivă este printre primele zece  din prima ligă”.

Pentru viitor primarul are şi un sfat pentru conducerea clubului, acela de a acorda mai multă atenţie tinerilor din pepiniera proprie şi de a fi atenţi la jucătorii pe care îi transferă: „Trebuie să facem mai mult în ceea ce priveşte creşterea propriilor jucători şi să fim mai atenţi în ceea ce priveşte transferurile şi aducerea jucătorilor  cât şi asupra acordurilor care se dau ca să plece jucători de la echipă”.

Vizualizări: 43

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: