Primii comercianţi s-au instalat în Dumbrava Câlnic

Gorjenii sunt aşteptaţi de Rusalii în Dumbrava Câlnic. Ca în fiecare an, primăria va organiza un târg la care şi-au anunţat prezenţa zeci de comercianţi. Autorităţile nu vor percepe taxe pentru spaţiile puse la dispoziţia agenţilor economici, iar comercianţii promit preţuri mici.

Comuna Câlnic îmbracă haine de sărbătoare în acest week-end. De Rusalii, în Dumbravă sunt aşteptaţi aproximativ 50 de comercianţi. Primele terase cu mici şi bere au fost instalate încă de ieri, în cursul zilei de astăzi urmând să fie aduse tiribombele şi toboganele pentru parcul de distracţii. Din pădure nu vor lipsi nici comercianţii de produse textile, dulciuri şi jucării.

Primii comercianţi care şi-au expus marfa în Dumbrava Câlnic spun că se aşteaptă ca vânzarea să meargă bine, dat fiind faptul că oamenii vor avea şi luni o zi liberă de la serviciu. „Abia ne-am instalat terasa. Cred că vom sta aici până marţi, întrucât oamenii vor avea  liber de la serviciu şi luni. Sperăm să facem vânzare, mai ales că se anunţă temperaturi ridicate în continuare. Credem că vor veni foarte mulţi la iarbă verde şi va merge foarte bine vânzarea berii şi a băuturilor răcoritoare. Vom aduce şi o ladă frigorifică pentru îngheţată, întrucât este foarte căutată în aceste zile. Nu vom ridica preţurile, acestea rămânând aceleaşi ca în oraş”, a declarat unul dintre comercianţi.

Autorităţile locale spun că nu vor percepe nici un fel de taxe pentru spaţii, singurii care vor trebui să scoată bani din buzunar fiind agenţii economici ce vor desfăşura activitate de alimentaţie publică. „Zona este pregătită şi aşteptăm cât mai mulţi comercianţi. Din experienţa anilor trecuţi ne aşteptăm la o prezenţă de 40-50 de agenţi economici. Nu vom percepe taxe pentru spaţii. Vor plăti contravaloarea consumului de energie electrică doar comercianţii ce vor desfăşura activitate de alimentaţie publică”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: