Prinşi în flagrant

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au prins în flagrant doi bărbaţi, angajaţi ai unei cariere miniere, în timp ce transportau cu un autoturism, mai multe piese metalice, sustrase chiar de la locul de locul de muncă.

În seara zilei de 26 aprilie a.c., orele 23:05, în timp ce acţionau în zona unei cariere miniere, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au oprit pentru verificări un autoturism, în care au fost identificaţi M.N., de 44 ani, din comuna Mătăsari şi S.I., de  41 ani, din comuna Peştişani, ambii angajaţi ai acelei unităţi.

Pe parcursul controlului, în autovehicul au fost găsite 6 bucăţi profile metalice provenite de la 2 tronsoane de susţinere a rolelor transportoare având lungimea de 1,70 m fiecare, 14 şuruburi metrice, un polizor electric şi o rolă de 55 m conductor electric de alimentare.

Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că acele profile metalice şi şuruburile metrice, au fost sustrase de către cei doi suspecţi, de la o bandă transportoare aflată în dezafectare, situată chiar în incinta carierei unde aceştia sunt angajaţi. Aceste piese metalice au fost restituite unităţii păgubite, care urmează să evalueze prejudicial creat.

De asemenea, polizorul electric şi rola de 55 m conductor de alimentare, folosite la săvârşirea faptei, au fost indisponibilizate până la definitivarea cercetărilor.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: