Profesorul „înzestrat”, chemat la audieri

Calitățile cu care l-a înzestrat natura și pe care nu le poate estompa l-au plimbat pe profesorul Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și pe la procurori. Dosarul în care acesta a fost acuzat de conducerea instituției că întreține relații neacademice cu studentele a ajuns pe masa procurorilor, iar profesorul ”înzestrat” a fost chemat la audieri.

Profesorul Dorel Chirițescu a fost chemat la audieri să dea explicații în legătură cu dosarul în care este acuzat de relații neacademice cu studentele. Profesorul universitar care candidează la funcția de rector al UCB a declarat în emisiunea ”Provocare la adevăr”, difuzată la Gorj TV, că această poveste a luat o întorsătură cam neplăcută, dar nu va ezita ca pe viitor să comunice la fel de bine cu studenții și cu studentele sale.   „Această poveste, a relaţiilor mele neacademice şi nu mai știu cum, a luat o întorsătură cam neplăcută, în sensul că va trebui să dau explicaţii pe această temă. Chiar am fost chemat să dau explicaţii la organismele specializate pentru această gogoaşă care mi s-a pus în cârcă. Eu comunic foarte bine cu studenţii şi cu studentele şi o să o fac în continuare, indiferent dacă ei mă dau la Procuratură pentru asta”, spune profesorul Dorel Chirițescu. Acesta este acuzat că de pe telefonul de serviciu a vorbit prea mult cu o studentă.

Experienţă de viaţă uluitoare

Chirițescu mai declară că în această perioadă a avut prilejul să îi cunoască foarte bine pe colegii de breaslă. „Această perioadă în interiorul universităţii a fost pentru mine o experienţă de viaţă uluitoare. Mi-am cunoscut în această perioadă foarte mulţi dintre colegi în adevărata lor dimensiune, unii din ei mari caractere, iar unii dintre ei mai puţin”, mai declară profesorul Dorel Chirițescu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: