Prunariu: Vedem că suntem pe penultimul loc în retur

Preşedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, nu ia în calcul decât victoria la meciul de luni, 7 aprilie, cu Gaz Metan Mediaş. Prunariu a declarat la Radio Infinit că nu şi-a revenit nici acum după înfrângerea ruşinoasă de acasă, cu CFR, dar că obiectivul nu se schimbă. Mihai Prunariu nu vrea să audă nici măcar de un egal cu Mediaş. Vrea doar victoria.  Conducerea a impus cinci puncte în trei meciuri, iar până la realizarea obiectivului primele şi salariile sunt blocate.

Reporter: Rezultatul de la meciul cu CFR nu a fost cel aşteptat.

Mihai Prunariu: Nu mi-am revenit nici acum. Mă aşteptam la o victorie şi na, sunt supărat. Toată lumea e supărată. Înţeleg şi publicul, îi înţeleg pe toţi. Lumea aşteaptă să vadă un joc frumos şi, din păcate, după ce că nu avem nici rezultate, nu avem nici un joc prea strălucit. Lucrul acesta ne îngrijorează pe toţi. Dacă luăm clasamentul şi vedem că suntem pe penultimul loc în retur, chiar avem o mare problemă şi ar trebui să ne îngrijoreze pe toţi.

Rep.: Se schimbă obiectivul?

M.P.: Obiectivul rămâne acelaşi, cinci puncte în trei meciuri. Suntem obligaţi să câştigăm la Mediaş. Dacă nu, o să avem o mare problemă

Rep.: Dacă Pandurii nu câştigă, înseamnă că primele şi salariile rămân blocate?

M.P.: Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom câştiga la Mediaş. Nici nu vreau. Sunt optimist. Nu iau în calcul decât victoria la Mediaş şi lucrul acesta cred că-l ia toată lumea în calcul. Şi antrenorul, şi jucătorii, toată lumea. Nu există un alt rezultat din punctul meu de vedere.

Rep.: Dacă pierdem la Mediaş?

M.P.: Nu iau în calcul acest rezultat. Nu iau în calcul nici egalul. Este obiectivul pe care l-am stabilit pentru Mediaş. L-am stabilit împreună cu preşedintele executiv, cu antrenorii, cu jucătorii. Ei trebuie să aibă un singur obiectiv. Nu au ce să ne reproşeze nouă. Noi ne-am făcut treaba. Trebuie să dăruiască mai mult şi să câştige.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: