PSD a ocupat heliportul din Târgu Jiu

PSD a organizat un concert electoral, la Târgu Jiu, pe heliport! Spitalele au fost înştiinţate de primărie, în scris, că în caz de urgenţă, elicopterul SMURD nu poate ateriza pe heliport. Informaţia a fost confirmată de

Lavinia Truşcă, purtător de cuvânt al Primăriei Tg Jiu. „Pentru că heliportul din Tg Jiu este ocupat cu organizarea unui spectacol de către PSD Gorj în scop electoral, au fost înaintate adrese către toate instituţiile medicale din judeţ, cum că elicopterele pot ateriza pe stadionul nr 3 din  Tg Jiu”, a explicat Truşcă.

Pentru directorii unităţilor mediale nu este o surpriză, pentru că aşa de întâmplă şi de Zilele oraşului sau la Festivalul berii. „Nu e pentru prima dată când se întâmplă asta, de cate ori sunt spectacole sau alte manifestări pe insuliţă se suspenda heliportul, pentru că exista pericolul de accidentare a populaţiei”, a explicat Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanţă.

În stilul lor de a nega realitatea, liderii PSD au încercat să susţină că nu au blocat heliportul. Preşedintele TSD, Mihai Sturzu, susţinea ieri că elicopterul ar putea sa aterizeze lângă heliport, dacă pe heliport nu e loc. „Eu vă spun că, dacă aici lângă noi vrea sa aterizeze un elicopter va ateriza, heliporturile nu sunt ca aeroporturile”, a spus fostul solist de la Hi-Q.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: