PSD amână alegerile să mai facă adeziuni

Situaţie cel puţin hilară la alegerile din cartierele din Târgu-Cărbuneşti. Alegerile din acest oraş sunt coordonate de vicepreşedintele PSD, Andrei Maioreanu, care a decis să amâne votul pentru că „mai mulţi“ oameni şi-au manifestat dorinţa de a se înscrie la PSD şi de a vota. La o aşa propunere, Maioreanu a spus STOP alegerilor stabilite pentru sâmbăta aceasta în urmă cu multe luni.

Alegerile PSD de la Târgu Cărbuneşti au fost amânate pentru a se stabili cine are adeziune şi cine nu. Potrivit spuselor lui Maioreanu lucrurile au stat altfel. Membrii PSD s-au adunat să-şi aleagă liderii pe cartiere, aşa cum le spun ei. Mai multe persoane dispuse să voteze nu au putut să o facă pentru că nu mai erau în baza de date, deşi aceştia spuneau că sunt înscrişi. Pentru că nu s-au înţeles, alegerile au fost amânate pentru ca respectivii să-şi facă adeziuni pentru a putea vota. 

Sâmbătă la Cărbuneşti erau stabilite alegeri, dar ca de obicei această organizaţie continuă să fie cu probleme. Astfel că alegerile au fost amânate pentru că erau foarte mulţi membri care nu aveau adeziuni, implicit nici drept de vot. Deşi anumite surse spun că a fost un adevărat scandal nimeni din PSD nu spune acest lucru. „Alegerile s-au amânat pentru că au fost mai mulţi membri care nu erau pe tabelul cu adeziuni. A fost o neînţelegere. Acum vom reanaliza care sunt membrii de partid şi care simpatizanţi”, a declarat Iuliu Călina. Vicepreşedintele PSD Andrei Maioreanu şi responsabilul de această zonă nu recunoaşte că ar fi fost probleme. „ A fost o întâlnire cu reprezentanţii partidului pentru alegeri în zona blocuri, aşa cum este numită. Sunt foarte mulţi simpatizanţi care au revenit în PSD şi trebuie să le facem adeziuni pentru a avea şi drept de vot. Eu cred că a fost o întâlnire corectă şi elegantă”, a declarat Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: