PSD face campanie liberalului Angheloiu

Social-democraţii gorjeni îşi doresc mai mult decât candidatul Radu Angheloiu şefia PNL Gorj! La această concluzie au ajuns liberalii după ce au fost informaţi că printre cei care încearcă să facă delegaţii să îl voteze pe Angheloiu sunt consilieri judeţeni ai PSD.

Unul dintre consilierii PSD care îl vrea pe Angheloiu preşedinte la PNL Gorj este Andrei Maioreanu. Dian Popescu, un alt candidat la şefia PNL Gorj, spune că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. “Ştiu că domnul Maioreanu se ocupă de campania lui Radu Angheloiu. Acest lucru nu demonstrează însă decât ce ar ajunge PNL, dacă  ar fi condus de Angheloiu“, a declarat Dian Popescu.

“PSD- iştii să îşi vadă de treburile lor“

Un alt liberal care susţine că social democraţii îi fac campanie lui Angheloiu este Virgil Drăguşin. “Am primit informaţii cum că mai mulţi consilieri judeţeni al PSD merg şi încearcă să convingă delegaţii să îl voteze pe Angheloiu. Eu trag un semnal de alarmă şi le transmit să îşi vadă de treburile lor. PNL nu este remorca, roata sau copilul PSD-ului. Este un partid mare care nu are nevoie de ajutorul PSD-ului“, a declarat Virgil Drăguşin la RadioInfinit.

Despre această campanie pe care PSD-ul o face lui Radu Angheloiu, Andrei Maioreanu nici nu a confirmat nici nu a infirmat. A refuzat să dea vreo declaraţie, spunând că are nevoie de o emisiune întreagă pentru a lămuri lucrurile.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: