Răducan renunţă la şefia Protecţiei Consumatorului

Mihaela Răducan, comisarul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj, nu va mai participa la concursul pentru şefia instituţiei. Faptul că funcţia pe care o ocupă i-a fost repartizată Uniunii Naţionale pentru Progresul României filiala Gorj, prin protocolul semnat cu PD-L Gorj, a determinat-o sa ia această decizie.

Comisarul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj, Mihaela Răducan, spune că nu va mai participa la concursul pentru şefia instituţiei atunci când va fi organizat concursul. Decizia a luat-o datorită faptului că postul său a fost repartizat politic uneperiştilor în urma semnării protocolului cu PD-L Gorj. Uniunea Naţională pentru Progresul României Gorj a ales să susţină la cârma unităţii tot pe Mădălin Giurcău, afaceristul care a luat nota doi la concursul pentru această funcţie organizat la mijlocului anului trecut.

Mihaela Răducan lucrează pentru Protecţia Consumatorului de mai bine de 17 ani. Dacă Mădălin Giurcău va reuşi să promoveze concursul pentru şefia instituţiei, Mihaela Răducan  spune că va continua activitatea sa în cadrul Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Gorj în calitate de consilier superior. „Decizia politică să o comenteze alţii. Eu nu o să mai particip la acest concurs. Dacă s-a stabilit deja cui îi revine postul eu nu am de ce să particip. Voi rămâne consilier superior în cadrul instituţiei”, a declarat Mihaela Răducan, comisarul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: