Răduţ, pistolul letal al pandurilor, se iubeste cu Gina Pistol

A lăsat Steaua pentru Pandurii dar crede că a făcut un pas înainte. Noua vedetă a lui Grigoraş, Mihai Răduţ are planuri mari la Tg-Jiu alături de prietenul Maxim. Răduţ s-a reîntâlnit la Pandurii şi cu foştii colegi de la Internaţional Curtea de Argeş.

Grigoraş a insistat pentru aducerea lui Răduţ, un mijlocaş de creaţie cu un potenţial enorm la doar 22 de ani. Răduţ nu are regrete că a lăsat Steaua pentru Pandurii.

A revenit în gaşcă

Răduţ a fost coleg la Curtea de Argeş cu Viera, Băcilă, Voiculeţ, Nistor şi alţi câţiva panduri. În urmă cu doi ani, Răduţ a fost transferat de Steaua în timp ce colegii săi au mers la „pachet” la Tg-Jiu. Răduţ n-a avut astfel nevoie de o perioadă de adaptare la sosirea la Pandurii. ”E un pas înainte pentru mine după cum a jucat această echipă anul trecut. E important să joci acolo unde eşti dorit şi te simţi bine. Ştiu că am fost dorit şi în iarnă, şi eu am vrut să vin, dar nu s-a putut. Bine că am venit şi acum. Îi ştiu pe majoritatea băieţilor, am jucat cu ei la Internaţional. Anul trecut, Pandurii a fost cea mai bună echipă a campionatului, sper să fim şi acum”, spune mijlocaşul care nu a mai avut loc în Ghencea. Răduţ s-a revăzut la Tg-Jiu şi cu bunul său prieten, Maxim. Cei doi vor să formeze un cuplu de temut pentru granzi în sezonul care stă să înceapă. „Am discutat cu Maxim, Alex Vlad şi mi-au spus să vin aici că aici e bine, atmosfera e bună, echipa frumoasă. Am venit şi acum sper să ne fie bine. Nu mai am emoţii la debut.”

Se iubeşte cu Gina Pistol

Răduţ aduce cu el la Tg-Jiu şi o bombă sexy mondenă. Gina Pistol e prietena mijlocaşului iar cei doi formează un cuplu de aproximativ două luni de zile conform tabloidelor. Cei doi porumbei au fost văzuţi recent la cumpărături într-un hypermarket din Tg-Jiu şi au împărţit poze şi autografe fanilor. Gina Pistol a vorbit recent de relaţia cu Răduţ, un băiat cu 8 ani mai mic ca ea. „De multe ori am declarat ca nu ma grabesc sa-mi fac o relatie, daca e sa vina acel baiat de care sa ma indragostesc, nu o sa-l refuz. Ei bine, viata a facut ca sa ne cunoastem si sa existe o chimie intre noi. Imi place felul lui de a fi si faptul ca e un om foarte modest. Ne înţelegem bine si cred ca meritam acest lucru, sa fim fericiţi”, a spus Gina recent în CanCan.

DECLARATII

„E important să câştigăm, să debutăm cu dreptul. Apoi, după victoria cu U Cluj, să obţinem un rezultat bun la Mediaş. Fiecare victorie să aducă o altă victorie. Începutul bun de campionat ne-ar da încredere. „    

Mihai Răduţ, Pandurii

Îl ştiu pe Răduţ, l-am vrut din iarnă. Am mare încredere în el, va încerca să demonstreze că merită mai mult decât a primit la fosta sa echipă. Anul acesta sper să fie un an bun, să ne ajute şi pe noi dar şi pe el ca jucător.

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

43 – de meciuri a prins Răduţ la Steaua în 2 ani de zile

Campionatul ne va arăta care ne e valoarea şi unde suntem. Meciurile amicale te pot înşela în privinţa potenţialului. Exemplul cel mai bun e Dinamo, au pierdut aproape tot în amicale şi, la primul meci oficial, a câştigat Supercupa în faţa favoritei CFR.                  

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: