Rapid a oprit Pandurii în Giuleşti

Pandurii au pierdut primul meci după patru victorii consecutive, gorjenii fiind învinşi la Bucureşti de Rapid cu scorul de 2-0. Faptul că echipa a pierdut în Giuleşti nu e ceva nou, până acum gorjenii nereuşind nici o victorie în faţa celor de la Rapid, dar felul în care Pandurii a fost învinsă, fără a da o replică pe măsură formaţiei gazdă a nemulţumit mai ales unii dintre componenţii lotului. În absenţa lui Sorin Cârţu care continuă să fie în silenzio, secundul Florin Bejinaru a declarat că Rapid e o echipă mai de valoare iar Pandurii a ajuns la acest joc obosită de programul din ultima perioadă. 
Dominarea celor de la Rapid a fost evidentă din primele minute de joc, Pandurii contând prea puţin în prima repriză şi revenind parcă cu mai multă hotărâre de la cabine în partea a doua a jocului. Golurile au fost marcate de brazilianul Juliano Spadacio, în minutele 25 şi 73, Panduriiavând în cont doar un şut pe poartă al lui Stângă şi unul pe lângă poartă al lui Pârvu. Rapid a deschis scorul prin Spadacio care a înscris cu un şut de la aproximativ 20 de metri, după ce mingea a fost deviată de fundaşul Chibulcutean şi majorând apoi diferenţa pe tabela de marcaj când acelaşi Juliano Spadacio şi-a trecut în cont al doilea gol, transformând o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri. 
Antrenorul secund al pandurilor, Florin Bejinaru, declarase după meci că a întâlnit o echipă aflată în formă acum, Rapid fiind chiar considerată de acesta cea mai bună echipă a mnomentului: „Am întâlnit o echipă în mare formă, cred că este cea mai bună echipă a campionatului în acest moment. Noi am avut mari probleme, pentru că jucând după doar două zile de la ultimul meci, nu am reuşit să ne refacem după partida de acasă cu Gloria Buzău. Pentru noi este foarte greu să jucăm din două în două zile după cum s-a văzut."
Având o contribuţie la marcarea primului gol al Rapidului, fundaşul Alin Chibulcutean recunoaşte că e o diferenţă destul de mare între cele două echipe, valoric Rapid fiind echipa mai bună însă crede că diferenţa nu e atât de mare încât Pandurii să nu le pună probleme rapidiştilor. Acesta consideră că echipa a cedat prea uşor în acest meci fără să pună prea des în pericol poarta adversă.

Rada: „A fost un meci greu”

Antrenorul gazdelor, Marian Rada, a recunoscut după meci că echipa sa nu s-a impus atât de uşor, Pandurii fiind o echipă bine aşezată în apărare: „A fost un meci greu pentru Rapid . Am întâlnit o echipă bine aşezată în apărare, cu un antrenor foarte ambiţios. Dar e bine că ne-am impus pentru că veam mare nevoie de această victorie, pentru a mai spera la un loc de la Cupa UEFA. Pot spune că ne revenim doar când vom avea trei-patru victorii consecutive, iar când se va întâmpa asta vom fi şi pe un loc de Cupa UEFA. Jucătorii mei au fost motivaţi, dornici să câştige, dar s-a văzut pe umerii lor presiunea cauzată de lipsa rezultatelor din ultimul timp şi ieşirea din Cupa României şi din lupta pentru titlu.”

Cârţu s-a supărat pe arbitri

Antrenorul secund al formaţiei Pandurii, Florin Bejinaru, a declarat la finalul meciului cu Rapid că tehnicianul Sorin Cârţu le-a reproşat arbitrilor că nu au judecat "cu aceeaşi unitate de măsură ca în cazul Rapidului" unele faze de joc: "Domnul Sorin Cârţu probabil i-a reproşat arbitrului că în unele momente nu a judecat fazele cu aceeaşi măsură ca în cazul Rapidului, dar astfel de faze sunt inerente, iar dumnealui este şi un tip mai coleric.” Şi Marian Rada crede acelaşi lucru despre adversarul său din această etapă dar în ceea ce priveşte arbitrajul nu a avut nimic de obiectat: "Cârţu aşa este el, mai coleric, dar eu nu am văzut ceva deosebit la acest joc din punct de vedere al arbitrajului."


Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: