Răuţ, dat afară după ce a vrut să fie numai şef

Fostul şef de personal de la Complexul Energetic Turceni, Ion Răuţ, are contractul de muncă desfăcut, după cum declară directorul general al unităţii, Ionel Manţog. Conform acestuia, decizia a fost luată după ce fostul director de la resurse umane a refuzat constant alternativele pe care noua conducere a complexului i le-a oferit. Manţog spune că Răuţ a vrut să fie doar director, neacceptând vreun alt loc de muncă, motiv pentru care s-a văzut nevoit acum să decidă desfacerea contractului de muncă al acestuia.

Postul de conducere ocupat anterior de Răuţ a fost desfiinţat în noua organigramă aprobată de noul consiliu de administraţie al complexului energetic. Anterior, fostul director de personal declarase că oricum s-ar fi retras el din postul respectiv pentru că nu ar fi putut să lucreze cu Ionel Manţog. Acesta declară acum că nu a primit, deocamdată, nicio dispoziţie din care să rezulte desfacerea contractului său de muncă.

Ion Răuţ este în prezent purtător de cuvânt al PNL Gorj, el fiind până în 2006 membru al Partidului Democrat, partid din care a fost exclus după o serie de certuri pe care le-a avut cu Ionel Manţog, fost şef al filialei şi fost secretar de stat în Ministerul Economiei în acea perioadă. Răuţ, fost ofiţer de securitate înainte de 1989, s-a înscris ulterior în PNL, devenind un apropiat al liderului filialei, Dan Ilie Morega, care l-a şi promovat în postul de conducere de la CE Turceni în perioada în care partidul a condus sistemul minier şi energetic din judeţ.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: