Război la Vladimir între candidaţii PDL

Înţelegerea dintre primarul comunei Vladimir, Aurel Băcanu, și actualul viceprimar Marius Vijulan, a căzut. Deși a susținut mereu că îl va susține pe Marius Vijulan la alegerile din iunie, primarul Băcanu s-a răzgândit și spune că îl va susţine pe ginerele său pentru funcția de primar. Culmea este că și Marius Vijulan şi Ionuț Dobre, ginerele primarului, fac parte din același partid, PDL. Viceprimarul Vijulan a declarat vineri că va candida la primărie cu sau fără susţinerea lui Băcanu.

Viceprimarul din Vladimir, Marius Vijulan, va candida la primărie în ciuda afirmațiilor făcute de primarul Aurel Băcanu că nu îl mai susține pentru această funcție. Vijulan este dispus chiar să schimbe partidul dat fiind faptul că atât el cât și ginerele primarului Ionuț Dobre sunt din PDL. ”Așa cum spunea el că nu mă va mai susține pentru că fac parte dintr-o altă linie, eu oricum voi candida anul acesta la alegerile pentru primar. Nu mă susține pe mine că sunt de la PDL dar își susține ginerele care este tot la PDL”, a declarat viceprimarul Marius Vijulan.

Acesta spune că Ionuț Dobre, ginerele primarului Băcanu, nu este văzut cu ochi buni de ceilalți membri de organizație de la Vladimir. ”O parte din membrii PDL de la Vladimir nu-l vor sub nicio formă pe ginerele domnului primar. Dacă se decid totuși să-l susțină pe el atunci eu voi merge la alt partid politic”, a declarat Vijulan.

CANDIDATURĂ

Dan Vâlceanu, secretar executiv al PDL Gorj, a explicat ieri că la Vladimir sunt cinci persoane interesate să candideze şi că nu a fost desemnat candidatul.  Vâlceanu a mai spus că organizaţia va desemna pe cel care va candida, însă nu s-a luat vreo decizie.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: