Război total între Grigoraş şi Vranjes !

Atacuri fără precedent în fotbalul românesc. Bosniacul Vranjes l-a atacat dur pe Grigoraş pentru că nu l-a reprimit în lot. Grigoraş i-a replicat iar cei din conducere promit vremuri grele pentru Vranjes, care mai are contract cu Pandurii până în 2013.

E clar, cale de împăcare nu mai există între cele două părţi. Trimis la echipa a doua de Grigoraş, Vranjes a lansat un atac murdar la adresa antrenorului, atac ce nu va rămâne fără consecinţe.

Tupeu de bosniac

Totul a început la reunirea pandurilor. Vranjes s-a prezentat atunci ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat dar nu a fost primit în vestiar de Grigoraş. Bosniacul a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua şi asta l-a înfuriat la culme. „Antrenorul spune numai prostii. El să ştie că eu am trăit cinci ani din viaţă în plin război, nu îi dau voie unui şobolan să spună prostii despre mine în presă. M-a deranjat că minte! Nu ştiu cum îşi permite asta, nu el m-a făcut jucător pe mine, dar eu am contribuit la numele lui ca antrenor. O să alerg prin parcuri până la finalul contractului, să ştie preşedintele că pierde banii daţi pe mine din cauza complexatului de Grigoraş. El n-a avut cojones să îmi spună ceva în faţă, pentru că ştie că mi-am făcut mereu datoria. Oricum, cu un astfel de şobolan nu am ce discuta. Am venit aici ca jucător de naţională şi el m-a distrus”, a răbufnit Vranjes. „Ce naţie de fotbalist este Vranjes- Bosniac- Cine este Bosnia- E cumva vreo naţie superioară celei a noastre- Aşa cum el a spus despre mine că nu am avut cojones să-l anunţ în faţă, nici el n-a avut cojones să-mi spună mie în faţă că nu acceptă să fie rezervă, l-a anunţat pe secund, s-a ridicat şi a plecat în tribună(n.r. la meciul din Cupă cu Rapid).Să-mi spună el unde îl trimisese Badea când am venit eu la echipă. L-am găsit cumva în lotul echipei Pandurii- Ca să concluzionez, acest Vranjes nu mai există pentru mine”, a replicat dur Grigoraş.

Să vină pedeapsa !

Şocat de atacul lui Vranjes, Grigoraş aşteaptă acum o reacţie din partea conducerii. Practic bosniacului i se va interzice să se mai antreneze şi cu echipa a doua şi va primi o amendă extrem de usturătoare. Planul lui Vranjes era altul. Spera ca prin declaraţiile date, Pandurii să renunţe la serviciile sale şi să-l lase liber de contract. „Vranjes va fi amendat extrem de dur, deoarece este inadmisibil să vorbească în aşa hal despre antrenorul nostru. Sunt convins că, dacă în Bosnia un jucător român făcea asemenea declaraţii cu privire la antrenorii bosniaci, nu mai găseam nici unghie din el. Grigoraş este un nume în fotbalul românesc şi trebuie respectat. Vranjes va rămâne la dispoziţia clubului şi chiar dacă nu va juca va transpira oricum pentru fiecare euro pe care îl are de primit din contract”, promite preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: