Războiul stelelor, sâmbătă pe municipal

A cui stea apune, a lui Stoichiţă sau a lui Grigoraş? Răspunsul îl vom afla sâmbătă seara după duelul de zile mari dintre Pandurii şi Steaua. Stoichiţă are nevoie neapărată de o victorie la debut, altfel Gigi Becali s-ar putea gândi la o nouă schimbare pe bancă. După ce a bătut Steaua în tur, Grigoraş s-ar mulţumi acum şi cu un egal.

Pandurii – Steaua, Stadion Municipal Târgu Jiu, sâmbătă, ora 21.30, în direct pe DigiSport 1.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cristea – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Batin, Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Tătăruşanu - Geraldo, Chiricheş, Iliev, Lupu - Răduţ, Bourceanu, Tănase - Tatu, Rusescu, Chipciu.         Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Bilete: 10 lei – peluze, 15 lei – Tribuna I şi II, 25 lei – Tribuna 0.

Aflat de mai multe ori pe lista lui Becali, Grigoraş nu visează la o dublă victorie în faţa Stelei. În tur i-a bătut pe roş albaştri cu 2 la 1 la Ploieşti dar acum ar fi bucuros şi cu un egal.

Victorie sau adio titlu !

Remiza nu le convine însă defel steliştilor. „Suntem ieşiţi din calculele la titlu dacă nu batem la Tg Jiu!”, a anunţat ferm noul şi vechiul manager din Ghencea, Meme Stoica. Cu Stoichiţă pe bancă şi cu Meme în lojă, Steaua atacă reduta pandurilor în formulă complet schimbată. „Meciul cu Steaua e cu totul altceva. Ei vin după două meciuri în care au câştigat un singur punct, au un lot foarte valoros şi e normal ca după noua schimbare să pună toate tunurile pe meciul cu noi. Un eventual eşec sau semieşec îi scoate din lupta pentru titlu. Pe noi nu ne interesează de ei. Vreau continuitate, vreau un joc bun. Sper să găsesc formula câştigătoare, egalul nu ar fi o tragedie, din contră, ar fi un rezultat bun pentru noi. Sper ca dorinţa jucătorilor, motivarea să fie maximă”, spune Grigoraş căruia jocul şi rezultatele din meciurile cu echipele mari îi dau speranţe. „Avem şansele noastre, suntem puternici pe teren propriu. Această tradiţie de a îngenunchea echipele mult mai bine cotate ca noi, CFR, Rapid şi Dinamo, echipe care au plecat fără victorie de aici, sper să se repete şi cu Steaua”, mai spune antrenorul care în tur a reuşit prima victorie din istoria pandurilor pe terenul Stelei.

2.500 – de bilete au fost puse în vânzare în această dimineaţă. „Cred că va fi un stadion alb-roşu-albastru”, a spus Grigoraş în privinţa fanilor.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: