Reîncepe Liga 1, Craiova aşteaptă intrarea în normalitate

Preşedintele Klaus Ionannis a anunţat că starea de urgenţă nu va fi prelungită şi, după data de 15 mai, se va intra în stare de alertă. De asemenea, cluburile sportive îşi pot chema sportivii în cantonamente, dar numai în condiţii stricte care urmează să fie comunicate.

Oficialii de la Universitatea Craiova au reacţionat imediat după anunţul făcut de preşedintele ţării. Marcel Popescu, preşedintele Universităţii Craiova, este mai reticent deşi aştepta decizia de reluare a fotbalului: „Era de aşteptat să se ia această decizie. Trebuie să intrăm în normalitate. Preparatorul fizic are situaţia la zi, cu ce poate face acum, dar trebuie să vadă de poate face după 15 mai. Nimeni nu poate spune acum de cât au nevoie jucătorii pentru a reintra în forma fizică. Trebuie să faci teste atunci pentru a vedea cât durează. Ce se ştie e că trebuie ca până pe 20 iulie să se închidă sezonul pentru a anunţa la UEFA care sunt echipele care merg în cupele europene”, a declarat oficialul oltenilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a venit cu o veste bună pentru cluburile sportive din România. După data de 15 mai, sportivii pot intra în cantonamente pentru pregătire, dar numai în condiţii foarte stricte care urmează să fie anunţate.  

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: