Reţinut pentru braconaj

Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J.Gorj au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, un bărbat în vârstă de 56 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.  Astăzi, în jurul orelor 14 :00, în timp ce acţionau pentru prevenirea faptelor de braconaj cinegetic pe Fondul Cinegetic « 21 Dăneşti » aparţinând A.J.V.P.S. Gorj, poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat pe O.I., de 56 ani, din comuna Dumitriţa, judeţul Bistriţa Năsăud, care a braconat un porc mistreţ.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că suspectul a urmărit cu mai mulţi câini porcul mistreţ, l-a lovit cu un corp dur (rangă metalică), iar ulterior l-a decapitat pentru a şi-l însuşi.

Urmare a probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pe bărbatul de 56 ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În cursul zilei de mâine, 14 martie 2013, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: